No to tradycyjnie pora na opinie o grach:
Boski, TAXI: Nie działa skręcanie strzałkami, ale już jazda do przodu tak (początkowo myślałem, że to jedna z tych gier na szybkie wciskanie klawiszy). Każde wciśnięcie przycisku 'x' w trakcie gry powoduje otwarcie kolejnego okienka z pytaniem czy chcę wyjść - okienka nie znikają po powrocie do menu.
BrunonDEV, Supershot: Chwilę mi zajęło załapanie, że to tak ma działać, a nie że gra się tnie =D Gra mnie nie wciągnęła, jak na SHMUPa to dość powolne tempo.
ByerN, TAnima: Launcher pobierał grę dłużej, niż zajęło mi pobranie całego World of Warcraft... a potem i tak gra się nie uruchomiła. Firewall się odzywał, więc coś się robiło, ale od razu gra się zamykała.
devmotyl, snejk: Android, nie bardzo mam jak teraz ją sprawdzić.
marszuka, MineDuck: Jak wyżej.
nowy, Viconia: Zawiesza się chwilę po rozpoczęciu ładowania (32 i 64 bit, na obu opcjach jakości). Swoją drogą, jaki był cel wysyłania trzech paczek, których większość stanowi jeden i ten sam plik z assetami? 200MB zamiast pewnie z 70 gdyby wszystkie exeki dać razem.
RhAnjiE&Seamonster131, Fallenswen: Postawiłem budynki, zszedłem z drewnem na minus i odleciałem kamerą daleko poza świat. Chyba nic więcej zrobić się tu nie da?
Sarann, Requiem Lacrimosa: Na plus na pewno zasługuje to, że gra działa. Styl graficzny nie specjalnie mi się spodobał - obiekty za bardzo się różnią między sobą. Niektóre mają piksele wielkości piksela, a inne są powiększone.
Avaj, Quill3D: Z braku innych zgłoszeń ciężko z czymś porównać ten silnik. Jestem pod wrażeniem cieni - mi się nie chciało ich robić w swoim starym silniku d;
Przez chwilę zastanawiałem się czemu pająk nie rzuca cienia. Wszystko wyjaśniło się gdy przeszedł przez palmę - to był pająk-DUCH!
To chyba tyle.