Wygląda spoko. Fakt, że musiałem czekać chyba z 5 minut, żeby obejrzeć te 30 sekund, a jak załadowałem połowę, to odtwarzacz zaliczył crasha i zacząłem od początku, no ale co ja poradzę, no nie chcą się dostosować...
Na razie to banały. Czekamy na elementy interakcji, walkę, itemy i inne. Dopiero wtedy będzie wiadomo czy podołasz i czy coś z tego będzie.
Z innej beczki, dam 250zł na rozwój gry w zamian za 1% udziałów.
Tak, zgadzam się że nic szczególnego jeszcze nie pokazałem, według mnie - jedyne czym na razie mogę się pochwalić, to ogólny postęp, zwłaszcza jeśli weźmiemy pod uwagę fakt, że jeszcze całkiem niedawno nie miałem pojęcia o programowaniu i w dodatku jestem raczej humanistą niż ścisłowcem.
To że pokazuję obrazki czy filmiki i w ogóle moja aktywność tutaj - mają głownie na celu dwie rzeczy:
- to swojego rodzaju dowód na progress, taki dość chaotyczny pamiętnik
- no i uważam że: "nieobecni nie mają racji", więc moja obecność tutaj, przynosi mimo wszystko więcej plusów niż minusów
Jeśli chodzi o walkę, interakcje, itemy i inne... to wyjaśnij proszę co chciałbyś w tych tematach zobaczyć, co miałoby zaświadczyć że podołam. Bo tym akurat mnie zaciekawiłeś, co to dokładnie miałoby być. :)
Natomiast te 250zł, nie stanowi jakiegoś dużego problemu, to w sumie tylko 250zł... wydałem już na to wszystko około 3 tysięcy PLN i traktuje to jako hobby, podobnie jak np wędkarze czy inni pasjonaci kupują jakiś sprzęt czy inne zabawki. Tak czy siak, jeśli nie był to żart z twojej strony ;) to uważam że nie jestem jeszcze gotowy na tego rodzaju współpracę :)
edit//
Jeszcze ten dropbox... ok, być może następny filmik będzie już z youtube :)