Witam. Mam na imię Arek i chciałbym wam przedstawić swoją pierwszą grę, która dzisiaj oficjalnie pojawiła się jako kampania na serwisie
Indiegogo: https://www.indiegogo.com/projects/the-yamato-game/x/13038427#/Nie jestem nowym użytkownikiem, pamiętam początki tej strony i jego forum, jak jeszcze pierwsze kroki stawiali na nim xion czy regedit, pierwsze artykuły, fascynacje programowaniem jako student i marzenia o własnej grze. Można powiedzieć, że to tutaj zaczynałem swoją przygodę z programowaniem od pierwszych artykułów i dyskusji na forum.
Po tych kilkunastu latach stworzyłem w końcu odpowiedni kod, który zamieniłem na pomysł stworzenia gry o tematyce, na którym znam się najlepiej (bitwy morskie/pacyfik/marynarka/itp). Myślę, że po wielu latach ciężkiej pracy i w Polsce i za granicą, nadszedł w końcu odpowiedni moment aby coś własnego pokazać światu.
Chciałbym żebyście wypowiedzieli się na temat tej produkcji, szczerze, krytycznie i pozytywnie, co myślicie i jak to według was wygląda. Zapewne wielu z was również marzy o własnej grze, czy próbowało promować lub wydawać już takie projekty.
Jeśli macie jakieś pytania, czy porady z własnego doświadczenia, zapraszam tutaj (będę w miarę możliwości często zaglądał), bądź na oficjalnym kanale na youtube/facebook/twitter, linki są na załączonym materiale, czy po prostu śmiało wysyłać wiadomości na pocztę. Pozdrawiam!