Autor Wątek: Błąd z vsprintf()  (Przeczytany 1280 razy)

Offline Ed

  • Użytkownik

# Luty 15, 2007, 13:21:29
Witam !

Mam błąd podczas używania vsprintf(). Pokazuje mi sie komunikat : R6002 "floating point not loaded" gdy używam iczby float. Dodam jescze że całość jest w DLL. Googlując znalazłem post z podobym problemem ale pisało tam żeby użyć double a to nie jest rozwiązanie problemu.

Dodam jescze że wszystko jest ok jeśłi używam vsprintf() w EXE a błąd jest gdy kod jest w DLL.

Offline Mr. Spam

  • Miłośnik przetworów mięsnych

Offline mINA87

  • Użytkownik

# Luty 15, 2007, 16:16:36
Czarodziejami nie jesteśmy, więcej info.

Offline MaxGarden

  • Użytkownik
    • Profil na warsztacie

# Grudzień 10, 2009, 21:26:07
to dasz jakieś info czy nie

# Grudzień 10, 2009, 21:27:22
Ponad dwa i pół roku minęło... Problem dalej nie rozwiązany?! :D

# Grudzień 10, 2009, 22:53:23
Ponad dwa i pół roku minęło... Problem dalej nie rozwiązany?! :D
Pewnie koleś wyjechał do Anglii
Albo nawet już nie żyje  ;)

Offline Xion

  • Moderator
    • xion.log

# Grudzień 11, 2009, 10:50:00
Dwuipółletni kotlet? A fe! Lepiej szybko zalockuje, bo jeszcze ktoś zauważy :)