Autor Wątek: Problem z otwarciem projektu.  (Przeczytany 2600 razy)

Offline albinoski1989

  • Użytkownik

# Marzec 29, 2014, 03:00:34


Tu jest rozwiązanie tego problemu. Rzecz w tym, że się nie znam na programowaniu i nie jestem dobry z angielskiego...

https://answers.unrealengine.com/questions/18770/shootergame-strategygame-wont-open-in-an-editor-bu.html

Offline Mr. Spam

  • Miłośnik przetworów mięsnych

Offline arturx

  • Użytkownik

# Marzec 29, 2014, 11:19:12
Spróbuj stworzyć nowy projekt i zobacz co się stanie, jak to samo to spróbuj jeszcze raz skompilować edytor. A ten błąd na stronie mówi o innym module tak swoją drogą.

Offline Jechbeat

  • Użytkownik
    • Profil Facebook

# Marzec 29, 2014, 11:56:09
W niektórych przypadkach, jedynym problemem jest za długa ścieżka do pliku :D, ja miałem coś takiego, tylko że w Unity, przeniosłem projekt z d:/zzz/zzz/zzz/zzz/zz/zzzz/zzz :D, do D:/zzz/zzz i zadziałało ;D

Offline Xion

  • Redaktor
    • xion.log

# Marzec 29, 2014, 19:24:11
Strzelałbym raczej, że problemem były spacje w ścieżce, a nie jej długość.

Offline ArekBal

  • Użytkownik

# Marzec 29, 2014, 19:47:03
Albo znaki specjalne...
Kiedyś miałem taki folder #Projects...
jedna z libów od visuala miała problem.

Offline albinoski1989

  • Użytkownik

# Marzec 29, 2014, 23:09:31
W niektórych przypadkach, jedynym problemem jest za długa ścieżka do pliku :D, ja miałem coś takiego, tylko że w Unity, przeniosłem projekt z d:/zzz/zzz/zzz/zzz/zz/zzzz/zzz :D, do D:/zzz/zzz i zadziałało ;D

U mnie nie zadziałało.

Projektu nie jestem w stanie skompilować, bo takie cóś się zjawia.

Offline Jechbeat

  • Użytkownik
    • Profil Facebook

# Marzec 30, 2014, 01:23:50
A uruchamiasz Visuala jako administrator? @Xion spacji nie miałem, ale rzeczywiście prawdopodobnie chodziło bardziej o znaki specialne, choć jak czytam w unity czasem sama dlugość ścieżki przeszkadza ;D

Offline albinoski1989

  • Użytkownik

# Marzec 30, 2014, 03:25:55
Uruchomiłem jako administrator i nic to nie dało.

Offline Interceptor

  • Użytkownik

# Marzec 30, 2014, 14:23:50
A masz zainstalowane Windows SDK 7 lub 8 ? Jak tak, to pewnie brakuje sciezek do inc\lib dla sdk w ustawieniach projektu. Brak 'windows.h' to potwierdza.

Offline albinoski1989

  • Użytkownik

# Marzec 30, 2014, 16:59:37
Ale mi wszytko normalnie działało. Nawet jak zakładałem projekt z c++, to ten projekt później się otwierał. Teraz jakikolwiek projekt stworze, lub dodam c++, to wyświetla mi ten komunikat.

Offline ArekBal

  • Użytkownik

# Marzec 30, 2014, 17:32:20
Ustawienia Visuala i Includey?