Panie i panowie - policzmy się!
Proszę o oddanie głosu na maksymalnie dwa silniki, których używacie. Nie ważne, czy robicie to hobbystycznie, czy zawodowo. Jeżeli dopiero zaczynacie przygodę z jakimś silnikiem to też oddajcie głos. Ważne, abyście dali o sobie znać ;] Namawiam również chętnych do napisania czegoś o waszych pracach.
Zacznę od siebie:
Jak tylko pojawił się UDK to od tego czasu poświęcam mu 100% uwagi. W zeszłym roku udało się za jego pomocą obronić dyplom. Jakiś czas po tym zabrałem się za tworzenie projektu:
http://warsztat.gd/projects/industriality, który ostatecznie upadł. Niedawno skumałem się z kumplami ze studiów i w ciągu najbliższego miesiąca wydamy nasz pierwszy projekt - Faster! Zainteresowanych odsyłam na naszą (niedokończoną jeszcze) stronę:
www.digility.eu. Na dniach postaram się założyć profil projektu na warsztacie. Oprócz tego dochodzi jeszcze drugi projekcik, który póki co jest we wczesnej fazie produkcji (info również na stronce).
Zanim zacząłem zabawę z UDK siedziałem trochę w Irrlicht. Skończyłem zabawę na dość rozbudowanym szkielecie gry FPS. Przed Irrlichtem był Dark Basic, ale to już inna historia ;]
Pozdrawiam i zapraszam do udziału w ankiecie!