Autor Wątek: F5 nie uruchamia programu - EXE działa normalnie  (Przeczytany 3153 razy)

Offline Ogniok

  • Użytkownik

# Grudzień 11, 2011, 00:16:21
Witam.

Mam problem z Visual C++. Wszystko chodziło dobrze, aż z dnia na dzień wystąpił problem.

Jak dotąd po wciśnięciu F5 lub zielonego "play" odpalał się exe, wyświetlało jakieś informacje debugujące itd.
Teraz, nic takiego się nie dzieje. Pokazuje, że niby się odpaliło(w tytule okna dopisek "(Running)") ale nic się nie dzieje. Gdy odpalę EXE wszystko chodzi bez problemu.

Dlaczego tak się dzieje?

Offline Mr. Spam

  • Miłośnik przetworów mięsnych

Offline nembutal

  • Użytkownik

# Grudzień 11, 2011, 00:20:11
A proces jest widoczny Menedżerze?

Offline Ogniok

  • Użytkownik

# Grudzień 11, 2011, 00:28:02
Jest. Nie zużywa procesora i tylko 104K pamięci.

Offline Ogniok

  • Użytkownik

# Grudzień 11, 2011, 12:00:15
Gdy kliknę w krzyżyk w prawym górnym rogu programu to po jakimś czasie wyskakuje błąd:


Offline MaxGarden

  • Użytkownik
    • Profil na warsztacie

# Grudzień 11, 2011, 12:12:23
Może to głupie co napiszę, ale nie masz gdzieś na początku programu breakpointa ??

Offline Ogniok

  • Użytkownik

# Grudzień 11, 2011, 13:20:01
Nie

EDIT: W trybie Release też nie chodzi...
« Ostatnia zmiana: Grudzień 11, 2011, 13:34:38 wysłana przez Ogniok »

Offline Xirdus

  • Redaktor

# Grudzień 11, 2011, 14:12:04
A w innych projektach działa dobrze? Jak nie to reinstall.

Offline Ogniok

  • Użytkownik

# Grudzień 11, 2011, 14:24:15
W innych też nie działa.

Zainstalowałem od nowa - NIC.
Pobrałem nowszą wersje - NIC.

Offline Ogniok

  • Użytkownik

# Grudzień 11, 2011, 22:07:34
Problem rozwiązany.

Co było przyczyną? Wirus.