Autor Wątek: Błędy!  (Przeczytany 12550 razy)

Offline Dab

  • Redaktor
    • blog

# Grudzień 14, 2011, 01:00:45
Faktycznie. Na obecnej stronie wontfix, na nowej wersji Warsztatu działa OK. :)

Offline Mr. Spam

  • Miłośnik przetworów mięsnych

Offline Snajpa

  • Użytkownik

# Grudzień 14, 2011, 13:14:03
Znalalzem na dole takie cos:
Prywatne Wiadomości Musisz 2 wiadomości.... kliknąć tu aby je zobaczyć.

zamiast Musisz powinno byc chyba Masz : )

Offline MaxGarden

  • Użytkownik
    • Profil na warsztacie

# Grudzień 14, 2011, 14:54:34
Do tego jest temat "Błędy", w którym pierwszy post jest właśnie o tym :).

Offline Witek9002

  • Użytkownik

# Grudzień 14, 2011, 21:53:40
Trochę wkurzające jest okienko do pisania posta/komentarza na Q&A, które zasłania tą ramkę z informacjami po prawej stronie.

Offline MaxGarden

  • Użytkownik
    • Profil na warsztacie

# Styczeń 05, 2012, 16:44:10
Na kanale RSS screenów pojawiają się nowe SS-y, natomiast na samej podstronie (?), pojawiają się z około tygodniowym opóźnieniem i to nie wszystkie.

Offline Dab

  • Redaktor
    • blog

# Styczeń 06, 2012, 00:48:03
Dab, zerknąłbyś jeszcze na marginesy w galerii:
http://hell.org.pl/~toxic/all/warsztat/marginesy.jpg

Thx, rzuce na to pozniej okiem.

Offline lukaszsa

  • Użytkownik

# Styczeń 18, 2012, 16:16:31
Chciałem zgłosić, iż w dziale Pomoc w zakładce Regulamin żaden z linków pod regulaminem nie działa. Jak się domyślam wszystko zacznie działać z nową wersją serwisu?

Offline Troll

  • Użytkownik
    • Oficjalna strona gry Gizarma

# Luty 07, 2012, 20:38:25
Chyba już raz o tym pisałem, ale widzę że nic się nie zmieniło, więc się przypominam. Nie da się zmienic podpisu na forum, tak żeby nie skasowac avatara, to dośc irytujące :(

Offline Moriquendi

  • Użytkownik

# Luty 07, 2012, 20:59:23
Ja też chcę testować, ja też, ja też!
Jak mogę zdobyć dostęp do wersji beta nowego warsztatu?

Edit:
Huh...przegapiłem tego newsa
http://forum.warsztat.gd/index.php?topic=24176.0
Można jeszcze się zgłaszać?

Offline Dab

  • Redaktor
    • blog

# Luty 10, 2012, 03:28:22
lukaszsa: yup. Na razie linki jeszcze trochę postraszą.
Troll: jaki masz błąd?
Moriquendi: zgłoszenia na PW. :)

Offline .Dexter.

  • Użytkownik

# Luty 17, 2012, 18:32:16
OK, nie mam pojęcia gdzie z tym, więc tutaj zgłoszę. Być może to przypadek, że na to trafiłem, bo akurat jakieś prace trwają, ale nie będę mógł później sprawdzić, bo tylko chwilowo jestem na tym komputerze (monitorze :P):
http://i.imgur.com/VxZ0z.jpg
Rozdzielczość 1024x768 zwykła stara 17" niepanoramiczna :P

Offline Dab

  • Redaktor
    • blog

# Luty 17, 2012, 19:01:31
Powinno być lepiej.

Offline .Dexter.

  • Użytkownik

# Maj 05, 2012, 00:36:05
Sorry, że odkopuję, ale nie znalazłem nowszego tematu o błędach. Pewnie ktoś już o tym mówił, ale jeśli nie to wolę napisać. Oglądałem sobie artykuły na stronie i przydało by się jakieś wyróżnianie(kolorowanie) kodu. Ciężko się to teraz czyta, zwłaszcza, jak ignorowane są przejścia do nowej linii, np. tutaj to wygląda tragicznie:
http://warsztat.gd/wiki/W%C5%82asny+j%C4%99zyk+skryptowy%2C+cz%C4%99%C5%9B%C4%87+1

Offline Xion

  • Redaktor
    • xion.log

# Czerwiec 02, 2012, 12:31:00
Problem: Nie mogę się zalogować do Q&A.

Steps to reproduce:
Na stronie z jakimś pytaniem z Q&A klikam na Zaloguj się i dostaję okienko logowania. Loguję się i zostaję przekierowany na główną stronę Warsztatu (zamiast na poprzednią stronę Q&A z pytaniem). Jeśli znowu przejdę do Q&A, to nadal jestem tam niezalogowany i mogę powtórzyć całą procedurę.

Wyczyszczenie ciastek z domeny warsztat.gd nie rozwiązuje problemu.

Przeglądarka: Firefox 12.0
System: Ubuntu 11.10

Offline karol57

  • Użytkownik

# Lipiec 25, 2012, 12:27:47
Q&A źle tworzy link do profili gdzie na końcu nazwy jest liczba (nie wiem jak ze środkiem i początkiem). Czyli zamiast: http://warsztat.gd/user/abc123/qa tworzy http://warsztat.gd/user/abc/qa123