Autor Wątek: Esenthel Engine - problem  (Przeczytany 1942 razy)

Offline luknik

  • Użytkownik
    • Żuksoft

# Styczeń 08, 2010, 17:23:33
Witam

Przejdę od razu do tematu. Robię grę na silniku esenthel, wszystko przebiegało nawet dobrze dopóki nie doszedłem do wody. Podczas tworzenia jeziora lub rzeki rozstawiam te punkty ale wody nie ma (na highmapie są tylko punkty bez widocznej wody). Cały czas mam zainstalowany PhysX w najnowszej wersji. Zrobiłem reinstall PhysX i zresetowałem kompa lecz to też nie pomaga. Ktoś wie o co może chodzić?

Offline Mr. Spam

  • Miłośnik przetworów mięsnych

Offline Avaj

  • Użytkownik

# Styczeń 08, 2010, 18:13:32
Zapytaj autora, słyszałem, że dość szybko odpowiada na pytania/pomaga z problemami.

Offline igorw6

  • Użytkownik

# Styczeń 08, 2010, 18:16:57
Nie wiem po co piszesz na gamedev jak jest oficjalne community
http://www.esenthel.com/community/

Offline luknik

  • Użytkownik
    • Żuksoft

# Styczeń 08, 2010, 19:37:08
Szczerze mówiąc nie pomyślałem, ale tutaj też mogę liczyć na jakąś pomoc...

Offline kuba

  • Użytkownik

# Styczeń 08, 2010, 22:30:37
Swoją drogą "Mugen War - gra wojenna na silniku UE3" z Twojego opisu ;)

Offline luknik

  • Użytkownik
    • Żuksoft

# Styczeń 09, 2010, 17:41:34
stary opis a zresztą dopóki nie zrobię czegoś konkretnego do gry na EE to go nie zmienię

to co pomoże ktoś?
« Ostatnia zmiana: Styczeń 09, 2010, 19:48:37 wysłana przez luknik »

Offline luknik

  • Użytkownik
    • Żuksoft

# Styczeń 13, 2010, 22:54:44
problem rozwiązany (sam sobie poradziłem)