Warsztat.GD

Programowanie => Silniki => Unreal Engine (UE3/UDK) => Wątek zaczęty przez: kubera w Marzec 10, 2018, 17:21:58

Tytuł: Pytanie dot. UE4 oraz ARCore
Wiadomość wysłana przez: kubera w Marzec 10, 2018, 17:21:58
Czołem Wszystkim.

Tworzę swój pierwszy projekt W UE4 2.19. Mam telefon z Androidem 7.01.
Podczas próby uruchomienia apki pojawia się następujący komunikat:
Cytuj
Ta aplikacja wymaga najnowszej wersji ARCore
Jak można taki błąd poprawić? Oczywiście chciałbym, ażeby u odbiorcy ten problem nie wystąpił.

Pozdr. i serd. dziękuję
Tytuł: Odp: Pytanie dot. UE4 oraz ARCore
Wiadomość wysłana przez: kubera w Marzec 10, 2018, 17:58:24
Jeśli Ktoś się zetknął, to prośba o info. Chciałbym uniknąć budowania Unreala itp.
4.19 to oczywiście pre-release, a komunikat wyświetlony jest jakby reakcją SDK.
Aplikacja próbuje sobie zainstalować ARCore, ale bezskutecznie.
Tytuł: Odp: Pytanie dot. UE4 oraz ARCore
Wiadomość wysłana przez: Montjet w Maj 22, 2018, 17:26:45
Arcore wspiera wąskie grono urządzeń. Upewnij się, czy twoje urządzenie zawiera się w tej liście :https://developers.google.com/ar/discover/supported-devices